KURS I MEDICINSK MANUELL BEHANDLING UNDER OCH EFTER GRAVIDITET

23-24 mars 2019 OSLO

En höggravid patient kliver in på kliniken med smärta i bäckenet. Hur känner du dig som terapeut då? Lite osäker? Undviker du vissa saker för att du inte helt vet hur det kan påverka? Testbehandlar du och får resultat men vill kunna mer och känna dig mer säker på vad du kan göra och inte?

Alternativt så behandlar du redan gravida men söker flera manuella verktyg!

Då är detta kursen för dig! Lär dig biomekaniken i bäckenet under graviditet. Vad händer och varför. Vad sker med hållning, ligament, muskler, led och fashia.

Efter kursen så kommer du veta exakt vad du kan göra och inte med dagens forskningsläge. Du kommer kunna förklara varför vissa saker sker för dina gravida och postgravida patienter och du kommer att ha fått en rik behandlingsmanual att ta till.

Vi väcker gamla tekniker till liv men lägger även till nya. Diffdiagnostik, övriga diagnoser i resten av kroppen kommer även gås igenom. Råd om förlossning och tiden efteråt.

Stor del av tiden läggs på det praktiska med oss kursledare ständigt närvarade för frågor, tips och instruktioner.

Allt från dropptekniker, akupunktur, behandling av symfyser och svanskotor, all form av PGP och PLBP smärtor, träning och hemövningar. Men även lära sig scanna av hållningen av den gravida kroppen och hur vi kan använda vår fantastiska naprapati, det vi redan har i verktygslådan, på dessa patienter med goda resultat.

Vårt mål är att du efter kursen känner dig självsäker i behandling av denna patientgrupp och fått mycket ny inspirerande kunskap och tekniker. Och dessutom få fantastiska behandlingsresultat på kliniken, de gravida behöver er!

Datum: lördagen den 23 mars och söndagen den 24 mars 2019, kl 9-ca 17

Plats: Lilleström Muskel- og Ledklinikk, Kirkegata 6, 2000 Lilleström, Oslo.

Vad ingår: Mellanmål och fika båda dagarna.

Pris: 4900 NOK, 4900 SEK ex moms

Kursledare: Anna Hanfot, Leg. Naprapat. Anna Sjögren, Leg. Naprapat

Antal deltagare: max 15 st

Anmälan: mejla senast 28/2 till anna@hanfotnaprapati.se Ange namn och fakturaadress. Anmälan är bindande när inbetalning har skett och då ej återbetalningsbar utan sjukintyg. Först till kvarn! Vid för få anmälningar förbehåller vi oss rätten till att ställa in kursen med full återbetalning.

Fortbildningspoäng: Kursen ger 12 poäng i SNF’s fortbildningssystem i Sverige. 6 poäng i Norge.